Writergirl

Alla inlägg under januari 2013

Av Jeanette - 7 januari 2013 12:40

Jag börjar fundera på om solen tagit semester eller något för den lyser verkligen med sin frånvaro och har gjort i flera dagar nu. Jag vill ha ljus! Så här års blir jag så himla trött när det är så här grått och mörkt. Det mörknar ju så tidigt så jag behöver lite sol. Jag hoppas i alla fall att den kommer hem från sin semester snart!


Idag hade jag tänkt greja en massa, men jag tar det nog faktiskt lite lugnt och småplockar lite istället. Mycket jobb sen den här veckan så jag får inte riktigt chansen till en heldag då jag i princip inte gör ett skit. Behöver det känner jag. Nu ska jag ta mig ett litet mellanmål och titta på ett nytt avsnitt av Revenge :)


 


 

Av Jeanette - 6 januari 2013 21:26

Jag och min ytterdörr är verkligen inte kompisar. Det är inte så att den krånglar eller något utan jag har en noja över att jag glömt låsa. Jag kan vara halvvägs till jobbet och helt plötsligt dyker tanken upp; "undrar om jag låste". Så klart kan jag inte vända om utan måste skjuta undan tanken och hoppas att den faktiskt är låst. 


När jag väl är hemma är det likadant. Jag måste ALLTID kolla så att dörren är låst innan jag går och lägger mig. Även om jag kollat tidigare.


Till saken hör att jag aldrig, aldrig glömt att låsa, så vad kommer denna noja ifrån egentligen?!



 


Är någon mer som är nojig över om dörren är låst eller inte?


 


Av Jeanette - 6 januari 2013 21:06

En lite tuff dag har det varit (och är fortfarande för den delen) idag. Sötsugen till tusen är jag och ett tag funderade jag på om jag kanske skulle ha två fuskdagar i veckan istället för en. Om det var värt det. Vilket det naturligtvis inte är. Till råga på allt så var jag tvungen att handla idag. Okey, tvungen är kanske att ta i,men ville så gärna få upp mina lampor i köket och några glödlampor hade jag inte. Därför tog jag risken... och det gick kanon! Klarade att stå emot och kom ut ur butiken utan en endaste onyttig sak :)


 


 

Av Jeanette - 6 januari 2013 17:58

Nu när julen är utslängd för den här gången så kunde jag äntligen hänga upp mina fina fönsterlampor jag fick av mamma i julklapp. Kunde faktiskt inte vara mer nöjd! Eller jo, det skulle väl var rena fönster då, haha.


Vet inte hur många gånger jag fotade detta fönster... Blev ändå inte bra med lamporna...


 


Men när jag tog närbild gick det bättre :) Visst är de snygga!


 


När jag skulle ta närmare bild på krukorna med de-inte-riktigt-så-äkta växterna så hamnade Akilles svans emellan, men eftersom han alltid ska vara med överallt så varför inte här också :P


 


 



Av Jeanette - 6 januari 2013 12:41

Ska alldeles strax sätta igång och greja här. Har en hel del som ska hinna med idag och som vanligt är jag seg i starten... Tänkte i alla fall att jag måste ju slänga in ett litet inlägg innan jag börjar.


Dagens tema är Hanging och faktiskt så hade jag ett perfekt foto till just det här temat! Mitt fina smyckesträd som jag fick i julklapp :)


 


 

Av Jeanette - 5 januari 2013 19:41

Tycker det är rätt kul att gå tillbaka och titta på hur man såg ut för bara ett år sedan. Om jag faktiskt förändrats något. Gjorde det nu i och med att jag sparar ut mitt hår och tyckte att det kunde vara kul att se hur mycket håret faktiskt växt på ett år. Själv tycker man ju inte det händer någonting, haha. 


 


Lite har ju hänt trots allt! Det är dock inte bara skillnad på hårlängd och hårfärg jag ser när jag kollar på de här två bilderna. Jag ser två helt olika personer. På bilden från 2012 har jag visserligen ett större leende, men jag ser ändå gladare ut på bilden från i år. Vet inte vad det är som gör det. Kanske blicken eller hela uttrycket. Kanske syns det helt enkelt att jag mår bättre nu än jag gjorde då.


 


Vad tycker ni? Håller ni med?

Av Jeanette - 5 januari 2013 16:47

Kände att det var dags att lägga upp dagen outfit igen. Meningen var att det skulle bli något avslappnat idag, men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, haha. Tyvärr blev bilden lite suddig med det får ni allt leva med ;)  


 


Svart, lång skjorta - Cubus

Svart linne - H&M

Vinröda, blanka leggings - Bik Bok


 


Av Jeanette - 5 januari 2013 15:56

Dagens hälsosamma middag mellan grejandet som görs hemma (usch, har en hel lista...) blev ugnsstekt lax med broccoli och morot.


 


 

Presentation


Här har ni en tjej från Skövde, född 1983, som bland annat gillar inredning, fota och skriva.

Instagram: nettanbutterfly

------------------

Here's a girl from Skövde, Sweden, born in 1983, who among other things likes interior design, photography

Translate

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år/Previous years

Sök i bloggen

Senaste inläggen/Latest posts

Kategorier/Categories

Arkiv/Archive

Länkar/Links

RSS

Besöksstatistik

Bloggvy


Skapa flashcards