Direktlänk till inlägg 22 mars 2013
Idag fick det bli lite rester från helgens tacos. Lätt och smidigt. Och hälsosamt.
Eftersom det inte är någon fuskdag (hade ju den i fredags), så blev det så klart utan skal, chips eller bröd. Blev mer som en sallad med andra ord, fast en lite matigare i och med köttfärsen och osten.
TIPS! Oftast när jag gör tacos så brukar jag skippa isbergssalladen, som faktisk mest innehåller vatten, och istället köra på någon av de färdiga påsarna med olika salladstyper i. Det blir inte bara mer smak utan de är betydligt nyttigare också eftersom de innehåller mer vitaminer osv.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 |
27 |
28 | 29 |
30 |
31 |
|||
|