Direktlänk till inlägg 30 november 2012
Kände att det var dags att börja beta av bakningen av julgodiset så idag har jag gjort rischokladen. Kommer att bli en riktig utmaning dock att låta bli det, men when there's a will, there's a way!
Rischoklad
250 gram ljus blockchoklad (jag tog Marabou's mjölkchoklad istället)
5 dl risflingor
Gör så här:
Smält chokladen i micron ca 750 W i 1,5-2 minuter. Rör om och ställ eventuellt in den en stund till.
Blanda i flingorna och häll ut den på ett bakplåtspapper. Ställ kallt. Bryt i bitar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||||
|